«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Απονομή πιστοποιητικών του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας

Συνήλθε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων του Δικτύου Επιχειρήσεων Χαλκιδικής Α.Ε στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Με τη παρουσία τους τίμησαν, η κα. Ζωγράφου Κατερίνα εκ μέρους της ΑντιΠεριφέρειας Χαλκιδικής, ο κος Χούτας Στυλιανός εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και η πλειοψηφία των μετόχων.
Ο Πρόεδρος κ. Καπετανίδης Τηλεμαχος έκανε τον απολογισμό του παρελθόντος έτους και ενημέρωσε τα μέλη για τη πορεία,τις δράσεις της εταιρείας και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων και των επιθεωρήσεων για την απονομή του Τοπικού Σήματος Ποιότητας στους μετόχους που συμμετείχαν στα προγράμματα Leader και Αλιείας της τελευταίας περιόδου.
Συζητήθηκαν προτάσεις των μετόχων με δέσμευση υλοποίησης από την διοίκηση με την συνδρομή και των μετόχων, για την ενδυνάμωση του Δικτύου, την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των...
δράσεων με την συνεργασία όλων των επιχειρηματικών φορέων του νομού καθώς και με την τοπική αυτοδιοίκηση της Χαλκιδικής.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την απονομή των πιστοποιητικών του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας σε μετόχους της εταιρείας.