«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Με το δεξί η έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ για τους ΣΙΘΩΝΕΣ

ΑΟΣ ΣΙΘΩΝΕΣ - ΞΕΡΞΗΣ Ν.ΡΟΔΩΝ 60- 45

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του ΑΟΣ ΣΙΘΩΝΕΣ, αφού το Σάββατο επιβλήθηκε εντός έδρας με 60-45 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Νέων Ρόδων. Οι ΣΙΘΩΝΕΣ ήταν αρκετά νευρικοί και αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό φάνηκε στα πολλά χαμένα εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ. Αποτέλεσμα ήταν οι αντίπαλοι να χτίσουν μια διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 12 πόντους.
   Στην επανάληψη...
με πολύ περισσότερη ενέργεια στην άμυνα με μπροστάριδες τους Κρικελίκο και Καλλιμάνη και την εμπειρία του Αλεξιάδη έγινε ολική ανατροπή πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Με σαφώς μεγαλύτερο βάθος πάγκου από την ομάδα των Ν. Ρόδων η διαφορά φυσιολογικά μεγάλωνε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Δημήτρης Πρατβάρης, καθώς έδωσε σκορ και δημιουργία για την ομάδα μας, ενώ ήταν και συνεπείς στα αμυντικά του καθήκοντα.

 Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν το άκρως μπασκετικό - οικογενειακό κλίμα στις κερκίδες και η συμπεριφορά όλων των αθλητών.



Σίθωνες- Νέα Ρόδα 60-45 (13-16,22-28,43-37, 60-45). 

Σίθωνες: (Μίκιτς) Κυριακίδης 2, Πρατβάρης 15, Κρικελίκος 6, Καλλιμάνης, Δημητριάδης 9(1), Τσικούρης 4, Αλεξιάδης 5, Καρράς 5(1), Σαχίνι 10, Ασλανίδης, Αναγνωστάρας 4, Κόλλιας.

Νεα Ρόδα: (Κεκιλίδης) Ταλέας 8, Χατζηλίδης 3, Ζηζηλιώτης 9, Βορεινός 17(2), Καμενάκης 4, Δραγουμάνος, Κουκούμης 4, Λουλάκης.


ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: