«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου "Ὁρκίζομαι" του Θ. Καράογλου στον Πολύγυρο

«Ορκίζομαι: Στο Σύνταγμα και τους νόμους» ονομάζεται το νέο βιβλίο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρου Καράογλου, που θα παρουσιάστηκε σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.
Για το βιβλίο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, μίλησαν...
ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τσιάρας, ο δήμαρχος Πολυγύρου και δικηγόρος κ. Αστέριος Ζωγράφος και ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βαγιωνάς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής κ. Απόστολος Τζιρίτης.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Κασσάνδρας,  Μαρία Παπαδημητρίου.

Το «Ορκίζομαι» αφηγείται την ιστορική εξέλιξη των ελληνικών Συνταγμάτων από το 1822 μέχρι σήμερα και καταλήγει στην παρουσίαση 19 προσωπικών προτάσεων του κ. Καράογλου για την ενδυνάμωση και τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού χάρτη της χώρας.
Όπως εξήγησε ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης: «Τώρα που η Κυβέρνηση επιχειρεί ηθελημένα να μπερδέψει το διάλογο για την Συνταγματική Αναθεώρηση με εξωθεσμικές διαδικασίες, το "Ορκίζομαι" φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Αποτελεί ευθύνη πολιτικών και πολιτών να διαφυλάξουμε και να θωρακίσουμε τους κατοχυρωμένους θεσμούς της πατρίδας μας, ώστε να μην επιτρέψουμε στους οπαδούς του λαϊκισμού να εκμαυλίσουν μια κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας η οποία καθορίζεται αποκλειστικά και εξ' ολοκλήρου από τη Βουλή».


halkidikinews.gr