«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα στη Χαλκιδική που αφαιρέθηκαν ηχοσυστήματα αξίας 6.000 ευρώ

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ένας 40χρονος που μαζί με 2 ακόμα συνεργούς του διέρρηξαν το κατάστημα
Επίσης συνελήφθη ακόμα ένα άτομο που προσπάθησε να πουλήσει τα κλοπιμαία μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης
Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου , είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό κλοπιμαίων που αφαιρέθηκαν...
το Σεπτέμβριο, μετά από διάρρηξη σε κατάστημα στη Χαλκιδική.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού και δύο συνεργών του για κλοπή, ο οποίος στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη μαζί με ένα 32χρονο υπήκοο Γεωργίας, για κατοχή ναρκωτικών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος μαζί με τους συνεργούς του, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας 50χρονου και αφαίρεσαν τρία μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου αξίας 6.000 ευρώ και φιάλες ποτών αξίας 2.000 ευρώ.
Έπειτα, ο 32χρονος προμηθεύτηκε τα παραπάνω μηχανήματα από τον 40χρονο και προσπάθησε να τα πουλήσει μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών συνελήφθη το απόγευμα της 14-10-2016 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία των τριών κλεμμένων μηχανημάτων ήχου, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Το απόγευμα της επομένης μέρας (15-10-2016) εντοπίσθηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 ναρκωτικά δισκία χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.