«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 η παρουσίαση του "Ορκίζομαι" στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

«Ορκίζομαι: Στο Σύνταγμα και τους νόμους» ονομάζεται το νέο βιβλίο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρου Καράογλου, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Για το βιβλίο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, θα μιλήσουν...
ο Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τσιάρας, ο Δήμαρχος Πολυγύρου και δικηγόρος κ. Αστέριος Ζωγράφος και ο δικηγόρος και Πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βαγιωνάς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής κ. Απόστολος Τζιρίτης.
Το «Ορκίζομαι» αφηγείται την ιστορική εξέλιξη των ελληνικών Συνταγμάτων από το 1822 μέχρι σήμερα και καταλήγει στην παρουσίαση 19 προσωπικών προτάσεων του κ. Καράογλου για την ενδυνάμωση και τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού χάρτη της χώρας.
Όπως εξηγεί ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης: «Τώρα που η Κυβέρνηση επιχειρεί ηθελημένα να μπερδέψει το διάλογο για την Συνταγματική Αναθεώρηση με εξωθεσμικές διαδικασίες, το "Ορκίζομαι" φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Αποτελεί ευθύνη πολιτικών και πολιτών να διαφυλάξουμε και να θωρακίσουμε τους κατοχυρωμένους θεσμούς της πατρίδας μας, ώστε να μην επιτρέψουμε στους οπαδούς του λαϊκισμού να εκμαυλίσουν μια κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας η οποία καθορίζεται αποκλειστικά και εξ' ολοκλήρου από τη Βουλή».