«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΚΑΠΗ Ζερβοχωρίων πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιόχωρα, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, Δημήτρη Κοντογιώργη, του Αντιδημάρχου Δήμου Αριστοτέλη, κ. Λαζαρίδη, της Προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένειας Κυριάκου, του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου Πολυγύρου, Χρήστου Φυλαχτού, των Προέδρων...
των Τοπικών Συμβουλίων Παλαιόχωρας, Ριζών και Γεροπλατάνου, δημοτικών - τοπικών συμβούλων, μελών του ΚΑΠΗ και αρκετού κόσμου.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του τόνισε τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή αλλά και σε αυτά που σχεδιάζονται και πως πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου, ενώ η υπεύθυνη της δομής του ΚΑΠΗ, Πρόεδρος του «Αριστοτέλη», Ιφιγένεια Κυριάκου, αναφέρθηκε στην πλήρη ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Παλαιόχωρας και τη μεγάλη σημασία που δίνει το Νομικό Πρόσωπο  στη βελτίωση των συνθηκών των ΚΑΠΗ όλου του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: