"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Δραστηριότητα της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Την περασμένη Παρασκευή στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα επτά (19:00) στα γραφεία ΝΟΔΕ-ΟΝΝΕΔ Πολυγύρου έλαβε χώρα η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών της ΟΝΝΕΔ με αφορμή την εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος και ατζέντα σχετικά με την ερχόμενη ΔΕΘ, το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και πλήθος άλλων θεμάτων.
Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του προέδρου ΝΟΔΕ κ. Απόστολου Τζηρίτη, τον οποίο προλόγισε ο νυν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νίκος Χατζηαλέξης. Ο κ. Τζηρίτης τόνισε τη συλλογική προσπάθεια και ομαδική λειτουργία με σκοπό το κοινό καλό. Συγκεκριμένα ανέφερε


«μόνος του δεν καταφέρνει κανένας τίποτα! Πρέπει να κοιτάξουμε το κοινό καλό και να αφήσουμε τα προσωπικά μας ζητήματα στην άκρη». Περαιτέρω, μας επίστησε την προσοχή στη συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις για την ενεργοποίηση και κινητοποίηση του κόσμου ενόψει της ΔΕΘ. Με απώτερο σκοπό τη δυναμική και συνεπή μας παρουσία. Τέλος ως οικοδεσπότης των γραφείων της ΝΟΔΕ προέτρεψε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ να αισθάνονται οικεία με το μέρος, ενώ έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτή την κινητοποίηση της ΟΝΝΕΔ.
Έπειτα από την αποχώρηση του κ. Τζηρίτη, το λόγο πήρε ο κ. Χατζηαλέξης. Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής έδωσε έμφαση στη συστηματική δουλειά που πρέπει να διεξάγεται από εδώ και πέρα στις τοπικές ΟΝΝΕΔ. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, αλλά απευθύνθηκε στη συνέχεια και στους απόντες προέδρους ηλεκτρονικά, τη συνεργασίας τους με σκοπό την άμεση επικοινωνία από τόπο σε τόπο, και στόχο την ταχεία ανταπόκριση και παρουσία της ΟΝΝΕΔ στα δρώμενα του τόπου, ανεξαρτήτως περιεχομένου. Με την ιδιότητά του, ως υπεύθυνος θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, ανέφερε την ανάγκη έρευνας και ανάλυσης της θερινής περιόδου (σεζόν), ούτως ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές των Δήμων της Χαλκιδικής που επιδρούν ευθέως στον τουρισμό. Τέλος, τόνισε τη μεγάλη σημασία ενεργοποίησης των μελών της ΟΝΝΕΔ ενόψει του επερχόμενου συνεδρίου.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος τοπικής ΟΝΝΕΔ Σιθωνίας, κ. Αλέξανδρος Ρέγκος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο ξενοδόχων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο παρουσίασε ένα προσχέδιο πλάνου προώθησης του οδικού τουρισμού. Εξήγησε αναλυτικά τα πολλαπλά οφέλη του οδικού τουρισμού τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους ίδιους τους τουρίστες.
Ο γράφων το παρόν κείμενο διατελώντας χρέη εκπροσώπου τύπου ΟΝΝΕΔ και αθλητικού σχεδιασμού έκανε αναφορά στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες και προέβη σε μερικές εκτιμήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, επεσήμανε την ανάγκη συμβολής της ΟΝΝΕΔ σε αθλητικές δραστηριότητες ενεργά. Σημείωσε μάλιστα, πως ιδιαίτερα στις δυσχερείς περιόδους κρίσης για την ελληνική κοινωνία, η καλλιέργεια αρχών όπως η ευγενής άμιλλα, αλλά και η συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις είναι κάποια από τα ισχυρότερα όπλα για την αντιμετώπιση των καθημερινών μας προβλημάτων. Η παρακίνηση των νέων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό αποτελεί μια από τις κυριότερες διεξόδους και δημιουργικές λύσεις για την προσωπική ευεξία του ατόμου, αλλά και την υγιή συμμετοχή του στο κοινωνικό σύνολο.
Η συνάντηση των μελών της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής έκλεισε με πρόποση για μια δημιουργική καινούρια σεζόν και την υπόσχεση για σκληρή δουλεία από όλα τα μέλη της.


Ο Ο
Εκπρόσωπος Τύπου Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής
Γιάννης Αρζουμανίδης Νίκος Χατζηαλέξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: