«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Χαλκιδική γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού πραγματοποιήθηκε χθες δείπνο στο ξενοδοχείο Potidea Palace με θέμα την ελιά και το λάδι, προς τιμήν των 90 ανερχόμενων Young Chef από όλο το κόσμο που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, με την συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια την ημέρας επισκέφτηκαν...
περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας και συγκεκριμένα ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο, το Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων και το Σπήλαιο Πετραλώνων.

Πριν το δείπνο πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία ελιάς και ελαιολάδου και ομιλία από τον Επιστημονικό Σύμβουλο του Ινστιτούτου Υποτροφικών Φυτών και Ελιάς καθηγητή κ. Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο, παρουσία του Προέδρου του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων κ. Andy Cuthbert και του διάσημου τηλεοπτικού chef Ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία κ. George Calubaris.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Βασίλης Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Κώστας Κοκκινίδης, ο Αντιδήμαρχος Κασσάνδρας κ. Αντώνης Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος του Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας κ. Στέλιος Κωστίκας, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού & της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής κ. Δημήτρης Χαδαλής.
Ευχαριστούμε τα στελέχη και την διεύθυνση του Ξενοδοχείου Potidea Palace για την εξαιρετική βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: