«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

«Το σώσε» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσάνδρας στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου

Με την παράσταση «Το σώσε» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσάνδρας συνεχίζεται το Φεστιβάλ Πολυγύρου την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο.
Η κωμωδία του Μάικλ Φρέιν σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου, Άννας Παναγιωτοπούλου, Σταμάτη Φασουλή. Οι ηθοποιοί της παράστασης προσπαθούν να κάνουν πρόβα για την πρεμιέρα του έργου, να θυμηθούν τα λόγια τους, να συντονίσουν τις κινήσεις τους, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους... να δουν τη βασιλική παρέλαση, να πουλήσουν το σπίτι στο Σεΐχη, να στεγάσουν έναν παράνομο έρωτα, να κρύψουν τους φακέλους από την εφορία, να κάνουν διάρρηξη, να απολαύσουν -επιτέλους- ένα νόστιμο πιάτο με πικάντικες σαρδέλες. Τι γίνεται όμως όταν «βγαίνουν στη φόρα» τα προσωπικά τους; Τι γίνεται εντός και εκτός σκηνής; Ποιος θυμώνει με ποιόν, ποιος κυνηγάει ποιον; Ποιος είναι ερωτευμένος με ποιόν; Ποιος μπορεί να βάλει τέλος σ’ αυτό το χάος; «Μύλος γίνεται... Το Σώσε!!!» Παίζουν:

Δήμητρα Σαμαρά, Στέφανος Διαμαντής, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Όλγα Κουρεντα, Δήμητρα Πετκοπούλου, Γαλάνης Δημήτρης, Αλεξάνδρα Πετκοπούλου, Τσιάλα Στέλλα, Ζτούπας Γιώργος. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Παπαδόπουλος.
Κουπόνι ενίσχυσης: 5 ευρώ.