«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

5ο Αντάμωμα Μουσικών Καλλιτεχνών Ορμύλιας Χαλκιδικής

Το 5ο Αντάμωμα Μουσικών Καλλιτεχνών ΟΡΜΥΛΙΑΣ διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ στις 19 & 20 Αυγούστου στο ξωκλήσι των Αγίων Αποστόλων, στην Ορμύλια.
Όπως και πέρσι το Αντάμωμα θα είναι διήμερο και θα συμμετάσχουν 50 μουσικοί καλλιτέχνες από την Ορμύλια ενώ μετά το πέρας των εμφανίσεων των μουσικών αυτών καλλιτεχνών θα συνεχίσουν «Τα Καρντάσια» και η Μαρία Αρβανίτη, την Παρασκευή 19 Αυγούστου και το Σάββατο 20 Αυγούστου, αντίστοιχα.
Πρόγραμμα:



Την Παρασκευή 19 Αυγούστου το Αντάμωμα θα ξεκινήσει στις 21.00 με τη Χορωδία Ορμύλιας να παρουσιάζει την πετυχημένη εκδήλωση "Τσιτσάνη Ραψωδία μετά μουσικής".
Στη συνέχεια μουσικοί καλλιτέχνες από την περιοχή θα ανέβουν στη σκηνή ενώ στις 23.00 θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα "Τα Καρντάσια".
Το Σάββατο 20 Αυγούστου, στις 19.00, θα διεξαχθεί ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας Ορμύλιας 11χλμ κατηγορίας Fun MTB σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ορμύλιας και την ΟΦΚΑΘ Ορμύλιας.  Στη συνέχεια, στις 21.00, θα ξεκινήσει το 2ο μέρος του Ανταμώματος ενώ στις 23.00 θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη Μαρία Αρβανίτη.