"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στην Αθήνα

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στην Αθήνα.
Το Μικτό Τμήμα Χαλκιδικής  του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να συμμετάσχει, μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Ιερισσού «Κλειγένης», στην Τελετή  λήξης του...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου στην αίθουσα τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
Το εν λόγω Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει την επίσημη υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσοφικών Εταιρειών ( International Federation of Philosophical Societies --F.I.S.P.). Όλες οι Εκδηλώσεις του Συνεδρίου γίνονται, επ’ ευκαιρία των 2400 ετών από τη γέννηση του Φιλοσόφου, και σε συνάρτηση με το γεγονός της ανακήρυξης από την UNESCO του έτους 2016 ως έτους του Αριστοτέλους.
Τη διδασκαλία των χορών της Χαλκιδικής ανέλαβαν η κα Έφη Κελιαφάνου και ο κος Γιάννης Πλιούκας.  Ενώ ο συντονισμός και η γενική ευθύνη της εκδήλωσης ανατέθηκε στην κα Έφη Κελιαφάνου .Μεγάλη  λοιπόν η τιμή και η ευθύνη της Χαλκιδικής. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.