"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Νικήτης

Τα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του ΕΠΑΛ Νικήτης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, παρουσία των αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και κόσμου. 
«Είναι ένας χώρος πολιτισμού που έλειπε από τη Νικήτη και είμαστε σήμερα υπερήφανοι που το παραδίδουμε στον κόσμο για να στεγάσει διάφορες πολιτιστικές και...

μορφωτικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής. Εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας να δημιουργήσουμε έργα υποδομής προς την κατεύθυνση της διάδοσης, προβολής και ανάπτυξης του πολιτισμού» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος στον χαιρετισμό του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων ο κ. Τζίτζιος τίμησε πρόσωπα της Νικήτης που προσέφεραν με το έργο τους και το παράδειγμά τους στα κοινά. Τρείς Σύλλογοι της Νικήτης με αναφορά στον Πολιτισμό –η Ε.Ε.Ν.Ν «Ο Σίθων», ο Πολιτιστικός & Ψυχαγωγικός Σύλλογος Γυναικών Νικήτης και ο Σύλλογος Παλιού Οικισμού Νικήτης – τίμησαν το Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιώαννη Τζίτζιο για τα μεγάλα έργα υποδομής που έκανε στην περιοχή.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο πολυβραβευμένος μαέστρος, Αντώνης Κοντογεωργίου, που κατάγεται από τη Νικήτη.