"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία διεξήχθη ο 46ος Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου μια από τις κορυφαίες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα. 
Ο Τάσος Αγαθαγγέλου τερμάτισε πρώτος σε 6 ώρες και ακολούθησαν οι Ισπανοί Ponce Daniel Jiemenz και Larrosa Jose Luis. Οι 19 κολυμβητές ξεκίνησαν στις 07.50 το πρωί από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας και τερμάτισαν επευφημούμενοι από πλήθος κόσμου στην παραλία της Νικήτης στη Σιθωνία.
Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε...
και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, όπου ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος τον τιμήσαμε για την εθελοντική του δράση στην Αυτοδιοίκηση. «Ο Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου είναι ένας κολυμβητικός αγώνας που προάγει την ευγενή άμιλλα και τα ιδεώδη του αθλητισμού και όλοι οι συμμετέχοντες στεφανώνονται με τον κότινο για την προσπάθειά τους. Τους συγχαίρω όλους για τον αγώνα που έδωσαν. Σήμερα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που φιλοξενούμε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης που προάγει τον εθελοντισμό μέσα από τις πολυποίκιλες δράσεις του και παράλληλα εμπνέει όλους εμάς στο να εργαστούμε σκληρά με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μας» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ.Τζίτζιος. 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

 «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μαζί με το Δήμαρχο Σιθωνίας Γ.Τζίτζιο παρακολουθήσαμε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία αποτελεί μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για όλη την περιοχή. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Σιθωνίας για το σπουδαίο έργο που κάνει αλλά και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την εξαιρετική εμφάνιση τους, θέλω να υπογραμμίσω ότι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δράσεις, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες».