"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Marketing Greece και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής παρουσιάζουν στον ψηφιακό κόσμο τον εξωτικό παράδεισο της Ευρώπης

Η Marketing Greece, στο πλαίσιο συνεργασίας της με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, σχεδίασε και δημιούργησε μια πλούσια σε οπτικοακουστικό υλικό Tumblr Campaign Page, αφιερωμένη στον...
ονειρεμένο προορισμό της Χαλκιδικής. Με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας του προορισμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αξιοποιώντας τα σύγχρονα και διαδραστικά εργαλεία, η Χαλκιδική διεισδύει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο και μοιράζεται με το κοινό τη μοναδικότητα της.

Δέκα (10) ιστορίες αποκαλύπτουν τους κρυμμένους θησαυρούς της Χαλκιδικής και προσκαλούν τον επισκέπτη σε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Οι διάσημες παραλίες της, που φέτος συγκεντρώνουν τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στην Ελλάδα, οι μεσαιωνικοί της πύργοι, τα παραδοσιακά χωριά, η επιβλητική φύση και οι ιδιαίτερες γεύσεις της, προσελκύουν το ενδιαφέρον του χρήστη και αναλαμβάνουν να τον μυήσουν στον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Τέσσερα (4) video μεταδίδουν τον παλμό του προορισμού και αποτελούν ανοικτή πρόσκληση στον εξωτικό παράδεισο της Ευρώπης. Ενώ το ειδικό αφιέρωμα στον Αριστοτέλη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 2400 ετών απο τη γέννηση του και την ανακήρυξη των ετών 2016 & 2017 "Επετειακά Έτη Αριστοτέλη" από την UNESCO, αποτελεί φόρο τιμής στον αρχαίο φιλόσοφο που έζησε στα αρχαία Στάγειρα.

Επιπρόσθετα, η διαρκής ανατροφοδότηση της Tumblr Campaign Page από τα social media του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής αποτελεί μια συνεχή πηγή ενημέρωσης για τους χρήστες ώστε να μην χάσουν στιγμή από το καλοκαίρι στη Χαλκιδική.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: