«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Η Χαλκιδική στα νέα πακέτα προορισμών της Jet2

H Xαλκιδική έχει προστεθεί ως νέος προορισμός στο πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών των Jet2.com και Jet2Holidays για το καλοκαίρι του 2017, το μεγαλύτερο στην ιστορία του οργανισμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 εκατ. θέσεις σε 57 καθιερωμένους και νέους προορισμούς.

Οι πτήσεις προς Costa de Almeria, που αποτελεί τον 14ο προορισμό του βρετανού τουρ οπερέιτορ στην Ισπανία, θα ξεκινήσουν...
τον Απρίλιο του 2017 και θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα από τα αεροδρόμια Leeds Bradford και Μάντσεστερ, και μια φορά την εββδομάδα από το Εδιμβούργο, τα East Midlands και το Νιουλάστλ.
Οι πτήσεις προς Χαλκιδική θα ξεκινήσουν
λίγο αργότερα, το Μάιο του 2017, και θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση από τα αεροδρόμια East Midlands, Εδιμβούργου και Leeds, και 2 φορές την εβδομάδα από το Μάτσεστερ.
Οι 2 εταιρίες έχουν επεκτείνει επίσης τα προγράμματα στους δημοφιλέστερους προορισμούς τους, όπως οι Alicante, Faro, Μάλαγα, Πάλμα και Τενερίφη, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.
Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, «πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο πρόγραμμά μας μέχρι στιγμής, προσφέροντας στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερες επιλογές και 2 φανταστικούς νέους προορισμούς να επισκεφθούν».
Ο Stephen Turner, εμπορικός διευθυντής για το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε νέα δρομολόγια της Jet2.com για το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Η αεροπορική εταιρεία θα παράσχει περαιτέρω επιλογή για τους πελάτες που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ισπανία και την Ελλάδα".

tornosnews.gr/manchestereveningnews.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: