"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει στο Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort!

Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort , τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής  στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο...

Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας, όταν θυμόμαστε τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
 
17 ΙουνίουΠάτερ Επιφάνιος
24 ΙουνίουΓιάννης Μπαξεβάνης
1 ΙουλίουΔημήτρης Σκαρμούτσος
8 ΙουλίουΝίκη Μηταρέα
15 ΙουλίουΧριστόφορος Πέσκιας
22 ΙουλίουΓιάννης Αποστολάκης
29 ΙουλίουΜαρία Εκμεκτσιόγλου
5 ΑυγούστουΝτίνα Νικολάου
12 ΑυγούστουΠάτερ Επιφάνιος
19 ΑυγούστουΝίκος Κοντοσώρος
26 ΑυγούστουΤάσος Αντωνίου
2 ΣεπτεμβρίουΜιχάλης Νουρλόγλου
9 ΣεπτεμβρίουΓιάννης Μπαξεβάνης
 
  Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: