«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πολιτική παρέμβαση Ε.Καρανάσιου

Δεν ζητάει εκλογές η ΝΔ, αλλά η κοινωνία
Εμείς προτείνουμε τομές και μεταρρυθμίσεις, με μείωση δαπανών και φόρων ώστε να έρθουν επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, σε αντίθεση με την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που φέρεται να είναι «αλλεργική στις επενδύσεις».
Δεν ζητά εκλογές η ΝΔ αλλά, «ζητά η κοινωνία η οποία βρίσκεται σε απόγνωση για να φύγει...
το συντομότερο η κυβέρνηση της αυταπάτης».
Αναφορικά με την ψήφιση του «πολυνομοσχεδίου» και την απόφαση του Eurogroup είναι πολύ υψηλοί οι φόροι και βαριά τα νέα μέτρα. Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πολύ βαρύ λογαριασμό με αυτή την υπερψήφιση. Συγκρίνοντας τον μηχανισμό διόρθωσης που ψηφίστηκε, με αυτόν που είχαμε ψηφίσει επί κυβέρνησης Σαμαρά, ο τελευταίος ήταν «σωστός» διότι αφορούσε περιστολή καταναλωτικών δαπανών «μόνον και όχι κόψιμο μισθών και συντάξεων».
Με την απόφαση για το χρέος, η κυβέρνηση πέτυχε τη μεταφορά της συζήτησης το 2018 και μάλιστα όχι για ελάφρυνση αλλά αν παραστεί ανάγκη βάση της τότε εξέτασης βιωσιμότητας του χρέους για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας.
Τέλος, η ΝΔ συμμερίζεται πλήρως το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές όπως τόνισε και ο πρόεδρος, Κ.Μητσοτάκης: «είμαστε υπέρ των εκλογών γιατί το κόστος των εκλογών είναι μικρότερο από το κόστος της παραμονής αυτής της κυβέρνησης».

Πολιτικό γραφείο Ευθύμη Καρανάσιου

π.Βουλεύτης Νομού Χαλκιδικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: