«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος «Ο Αριστοτέλης»
σε συνεργασία με το Δήμο Πανοράματος
οργανώνει για τα μέλη και τους φίλους μεγάλη εκδήλωση την
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 ώρα 8.30 το απόγευμα
στο ανοιχτό θεατράκι του 1ου Λυκείου Πανοράματος με θέμα :
«Το τραγούδι και ο χορός από την εποχή του Αριστοτέλη μέχρι σήμερα».
ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ 2.400 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗ.

Πρόκειται για μια μεγάλη παράσταση στην οποία για δυο ώρες και πλέον θα απολαύσουμε ένα υπερθέαμα με αρχαίες ελληνικές ενδυμασίες και αρχαία και σύγχρονα μουσικά όργανα, μέχρι τα καλύτερα τραγούδια και τους χορούς της εποχής μας.
Η όλη εκδήλωση είναι μια παραγωγή του...
χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας με εμπνευστή σεναριογράφο και σκηνοθέτη το χοροδιδάσκαλο και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Θεόδωρο Φλώρο, με σύμπραξη του ειδ. Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Στέργιου Λυρτζή και χρηματοδότηση του ταμείου του Συλλόγου και τεχνική υποστήριξη Του Δήμου Πανοράματος (διάθεση ευπρεπούς χώρου, ηχητικά, έντυπα, δημοσιοποίηση κλπ.). Μετέχουν χορευτές και χορεύτριες από τον ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟ, τον Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ, τον Σύλλογο Σαρακατσάνων φοιτητών του ΑΠΘ, τον Σύλλογο Ποντίων Πανοράματος κ.α.,
Καλούνται όλα τα μέλη, οι Χαλκιδικιώτες και οι φίλοι μας
να παρευρεθούν, να απολαύσουν ΤΟ θέαμα για την προετοιμασία του οποίου έχει καταβληθεί πολύς κόπος αλλά και χρήμα.
Για τη μετάβαση στο θεατράκι, θα υπάρχουν λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν από το μνημείο του καπετάν Χάψα (τέρμα Βούλγαρη), στις 7.30΄μ.μ.και θα επιστρέψουν μετά το τέλος της παράστασης. Δηλώστε έγκαιρα κράτηση θέσης στην κυρία Μάχη 6932474037.

Οδηγία για τους οδηγούς των Ι.Χ. : Ανεβαίνοντας προς Πανόραμα, μετά την κλινική ΄Αγιος Λουκάς, συναντούμε δεξιά μια ROMA Πίτσα . Αμέσως στρίβουμε δεξιά και μετά από ευθεία ενός περίπου χιλιομέτρου συναντούμε το 1ο Λύκειο Πανοράματος. Ακριβώς στη στροφή, αλλά και στη συνέχεια θα υπάρχουν υπάλληλοι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με στολές για οδηγίες

Τηλ. επικοινωνίας 6946470157 2310318840
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: