«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας

Τους νέους Αντιπεριφερειάρχες και τους νέους θεματικούς τομείς ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Για πρώτη φορά οι νέες θεματικές ενότητες που εμφανίζονται είναι η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και Τουρισμού, η Αντιπεριφέρεια Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών, η Αντιπεριφέρεια Εξυπηρέτησης του Πολίτη, ενώ δημιουργείται...
ανεξάρτητος τομέας Κοινωνικής Συνοχής Προσφυγικού και Μεταναστευτικού για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον οποίο συντονιστής αναλαμβάνει ο Χάρης Αηδονόπουλος.
"Στόχος μας είναι μέχρι το Σεπτέμβριο να έχει ολοκληρωθεί ο αναλογικός επιμερισμός των προσφύγων. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν συζητά μαζί μας για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Σκοπός είναι να φύγει ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να στηρίξουμε τις οικογένειες και τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών και να γίνονται έλεγχοι από την Περιφέρεια για τις συνθήκες, που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας", ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, σχετικά με τη δημιουργία του ανεξάρτητου τομέα Κοινωνικής Συνοχής Προσφυγικού και Μεταναστευτικού.
Τα νέα πρόσωπα είναι ο Κώστας Γιουτίκας, Αλέξανδρος Θάνος, Γερακίνα Μπισμπινά και Δημήτρης Χατζηβρέττας. 
Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη τους νέους Αντιπεριφερειάρχες και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο. "Ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, καλούμαστε να τιμήσουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, να φανούμε αντάξιοι της επιλογής τους", τόνισε ο Περιφερειάρχης.
Επίσης, αναφέρθηκε στην υπερψήφιση του νέου οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, όχι μόνο από το σύνολο της συμπολίτευσης, αλλά και από παρατάξεις και περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. "Ο νέος οργανισμός είναι κορμός των μεταρρυθμίσεών μας. Είναι μεγάλη καινοτομία, για την οποία είμαστε περήφανοι. Σε ένα διάστημα ενάμιση χρόνου θα αξιολογηθεί ο νέος οργανισμός", ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας. Μάλιστα, για το νέο κανονισμό της λειτουργίας τους οργανισμού είπε πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι 2.000 εργαζόμενοι της Περιφέρειας, "αυτοί που δουλεύουν σκληρά και τιμούν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων".
Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης προανήγγειλε την ανακοίνωση των νέων Εντεταλμένων Συμβούλων ανά Περιφερειακή Ενότητα, τις επόμενες μέρες.
Αντιπεριφέρεια Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης -Αθηνά Αηδονά
Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και ΠεριβάλλοντοςΚώστας Γιουτίκας
Αντιπεριφέρια Αγροτικής ΟικονομίαςΘεοφάνης Παπάς
Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και ΠολιτισμούΑλέξανδρος Θάνος
Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνα Μπισμπινά
Αντιπεριφέρεια Μεταφορών και ΕπικοινωνιώνΔημήτρης Χατζηβρέττας
Αντιπεριφέρια Υποδομών και Δικτύων - Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος
Αντιπεριφέρεια Προγραμματικού Σχεδιασμού - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας,Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφέρεια Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών - Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφέρεια Χωροταξικού Σχεδιασμού - Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης
Αντιπεριφέρεια Βιομηχανίας - Αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού - Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου
Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη - Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: