«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...


Τα πάνω –κάτω έρχονται στα δημοτικά σε ότι αφορά στη στελέχωσή τους με εκπαιδευτικούς. Αφού το υπουργείο Παιδείας με ρύθμιση τους «πήρε» 3.000 και πλέον καθηγητές ειδικοτήτων  φέρνει άλλη ρύθμιση σε τροπολογία με την οποία ορίζεται ότι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ θα διατίθενται και στην Πρωτοβάθμια  εκτός από τη Δευτεροβάθμια.
Με τροπολογία που σύμφωνα με το protothema.gr, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης οι καθηγητές των ΕΠΑΛ για να συμπληρώσουν το ωράριο θα διατίθενται και σε...
Δημοτικά, λύνοντας με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα από την απώλεια  3000 και πλέον εκπαιδευτικών που από τα ολόήμερα δημοτικά τους έστειλε στα γυμνάσια.
Ειδικότερα η τροπολογία αναφέρει: “Εκπαιδευτικοί των ΕΠΑ.Λ. που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο, δύνανται να διατίθενται για τη συμπλήρωσή του και σε άλλες εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζονται τα μαθήματα, τα οποία δύναται να ανατίθενται στους εκπαιδευτικούς για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού διδακτικού τους ωραρίου, καθώς και η αντιστοιχία τους με τους κλάδους και τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών. Η διαδικασία της διάθεσης γίνεται με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις”.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κάνουν ότι νάναι!!! όλοι οι άσχετοι μαζεύτηκαν εκεί;;;
Με ποιες ειδικότητες και με ποια διδακτική επάρκεια θα διδάξουν αυτοί σε παιδάκια 7-11 χρονών;;;

Ανώνυμος είπε...

Διορισμοί δασκάλων πρέπει να κάνουν, αλλά πώς θα δικαιολογηθούν με τις επαναπροσλήψεις όσων απολύθηκαν από τα ΕΠΑΛ;
Για αυτό αλλάζει και ο τρόπος αξιολόγησης των μαθητών.
Τι θα δουν τα ματάκια μας και τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας...
Έλεος πια....

Ανώνυμος είπε...

Ποσες μ@λ@κιες ακόμα των ασχετων συριζαίων θα πληρώσουν τα παιδάκια μας....
Κρίμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι άσχετοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εξυπηρετούν την εκλογική τους πελατεία,,,,,