"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Διάκριση για το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης για καλές πρακτικές στο προσφυγικό ζήτημα

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, στο πλαίσιο της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και των αντίστοιχων δράσεων συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους για την ευαισθητοποίηση που επέδειξαν και τις δράσεις που ανέλαβαν.
Ως συμβολική πράξη ανάδειξης και αναγνώρισης της ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας στο προσφυγικό ζήτημα, διοργανώθηκε...
απονομή τιμητικών επαίνων σε κάθε σχολείο που προτάθηκε από τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.
Η εκδήλωση απονομής, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα του ΥΠΠΕΘ, Ζακλίν ντε Ρομιγί και περιελάμβανε ενδεικτικές παρουσιάσεις των έργων των παιδιών μέσω βίντεο, την επικοινωνία μέσω skype με σχολεία της περιφέρειας και απονομή των επαίνων. Στην τελετή βράβευσης απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.
Το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης εκπροσώπησε η εκπαιδευτικός Σμαρώ Χαλέμη για την παραλαβή του τιμητικού επαίνου από την Γενική Διευθύντρια Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Ανδρονίκη Μπάρλα, σχετικά με την επιτυχή υλοποίηση προγράμματος Αγωγής Υγείας: «Ανθρώπινα δικαιώματα & Δικαιώματα του παιδιού – "Μη με βλέπετε μικρό έχω δικαιώματα κι εγώ" και δράσεων γύρω από το προσφυγικό ζήτημα για το σχολικό έτος 2015-2016».









Δεν υπάρχουν σχόλια: