«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αντιπροσωπεία της TÜRSAB Ανατολικής Θράκης στη Χαλκιδική

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής φιλοξένησε μέλη της TÜRSAB Ανατολικής Θράκης στη Χαλκιδική στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία για την επίσκεψη αυτή κλείστηκε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη.

Η 16μελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον...
Πρόεδρο της TÜRSAB Cebi Orhan φιλοξενήθηκε και περιηγήθηκε στην Σιθωνία με την συνεργασία του Δήμου Σιθωνίας και ειδικότερα του Προέδρου και των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου και φυσικά του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού στην Τουρκία, Στέφανου Χατζημανώλη.

Η επίσκεψη είχε ως στόχο την γνωριμία με την Χαλκιδική, την αύξηση των διανυκτερεύσεων και την ανάπτυξη του οδικού τουρισμού από την περιοχή της Ανατολικής Θράκης. Η Ανατολική Θράκη της Τουρκίας απέχει 4-5 ώρες από τη Χαλκιδική και έχει πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια. Στην Αδριανούπολη υπάρχει Προξενική Αρχή της Ελλάδας όπου γίνεται έκδοση της βίζας. Η Ανατολική Θράκη είναι από τις πιο οικονομικά ανερχόμενες περιοχές της Τουρκίας με 3.000 περίπου εργοστάσια πολυεθνικών εταιριών.

Οι Τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης, στις εγκαταστάσεις του μελισσοκομικού συνεταιρισμού «ΣΙΘΩΝ», όπως και σε αξιοθέατα και τουριστικές υποδομές της περιοχής. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους πραγματοποιήθηκε workshop με τουριστικούς επιχειρηματίες της Χαλκιδικής.
Συνεργός στην προσπάθεια αυτή ήταν το ξενοδοχείο Athena Pallas στην ακτή Ελιάς όπου φιλοξενήθηκε η αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: