«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η ΕΑΣ Πολυγύρου για τη φετινή υποβολή δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε.


Με αφορμή την παραπληροφόρηση και τις ανυπόστατες διαδόσεις, που αφορούν τη φετινή υποβολή δηλώσεων για το Ο.Σ.Δ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για τα παρακάτω:






1. Λόγω της εμπειρίας και της αποδεδειγμένης ικανότητάς της, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου – Α.Σ. είναι πιστοποιημένος φορέας Β βαθμού με αρμοδιότητα, εκτός των άλλων, και ελέγχου των λαθών των δηλώσεων που θα υποβληθούν από κάθε φορέα.

2. Το κόστος απ’ ευθείας υποβολής δήλωσης στους φορείς Β βαθμού περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες από αυτούς τους φορείς ενέργειες (διορθώσεις, μεταβολές, χορήγηση αντιγράφων κ.λ.π.) οι οποίες πιθανόν να χρειαστούν μέχρι και το τέλος της διαδικασίας και την πληρωμή του δικαιούχου.

3. Η υποβολή των δηλώσεων σε εμάς γίνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών, στην έδρα μας, ή σε ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας ανά τοπική κοινότητα, που, μόνον αυτοί, χορηγούν το τιμολόγιο της αναδόχου GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. Οποιαδήποτε άλλα τιμολόγια ιδιωτών δεν έχουν σχέση με την ΕΑΣ Πολυγύρου ως πιστοποιημένο φορέα Β βαθμού.

4. Η υπόθεση των κοινοτικών ενισχύσεων είναι πολύ σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους μας. Δεν είναι εποχές για απώλεια χρημάτων.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις που υποβάλλονται στους φορείς Α ελέγχονται και διορθώνονται από αυτούς.Η ΕΑΣ Πολυγύρου όχι μόνο δεν διόρθωσε ΠΟΤΕ τίποτα, αλλά δεν είχε και ποτέ την πρόθεση να συνεργαστεί με κανέναν φορέα προς όφελος του παραγωγού. Την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα την αποδεικνύει ο καθένας με την δουλειά του και τις υπηρεσίες που προσφέρει.....Απλά ενοχλεί το γεγονός ότι τα μονοπώλια τελείωσαν και ότι πλέον δεν μπορεί κανείς να παραπλανήσει τους παραγωγούς γιατί ενημερώνονται και αναγνωρίζουν πράγματι τις ικανότητες ατόμων και φορέων.

Ανώνυμος είπε...

τότε δε μας λες ρε έξυπνη γιατί αυτοί είναι ο δευτεροβάθμιος φορέας; Αρκετά με τα προσωπικά μικροσυμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή 28 Απριλίου 12.01 είναι σαφής σε όλα η ανακοίνωση της ΕΑΣ.
Λέει όμως επιπλέον και ότι πληρώνοντας σε αυτή το επίσημο τιμολόγιο της GAIA δε θα ξαναπληρώσουμε τίποτα άλλο για όλο το έτος.
Οι ιδιώτες θέλουν και πληρωμή για όλα, ακόμα για τα αντίγραφα που πολλές φορές κατ' έτος θέλουμε.Ακόμα και για μια σφραγίδα.
Γι' αυτό κουβέντα;

Ανώνυμος είπε...

φορέας Β είναι οι ενώσεις και μόνο αυτές γιατί τις έκανε το ΓΑΙΑ χωρίς κανένα μα κανένα κριτήριο.....Αξιοκρατία άλλωστε δεν υπήρχε ποτέ....Προσωπικά μικροσυμφέροντα δεν εξυπηρετώ γιατί δεν είμαι φορέας του ΟΣΔΕ. Είναι ψέματα για τους ιδιώτες ότι ζητάνε λεφτά για μικροπράγματα είναι πολλοί ξεκάθαροι στον τιμοκατάλογό τους και στις υπηρεσίες που προσφέρουν.Το γράφω γιατί εκεί κάνω ΟΣΔΕ 2 χρόνια και το ξέρω πολύ καλά. Δεν είδα ποτέ την ΕΑΣ Πολυγύρου όμως να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λεφτά που έχανα από επιδοτήσεις χρόνια και χρόνια για λάθος ψηφιοποιήσεις, τις απαράδεκτες συμπεριφορές,την απαίτηση για πληρωμή αντιγράφων και πολλά άλλα.
Γι΄αυτό κουβέντα?