«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Σχόλιο του Στέλιου Βαλιάνου

Η επίθεση της Κυβέρνησης στους δημοσιογράφους λαμβάνει πλέον συστηματικά χαρακτηριστικά και στόχο έχει να πλήξει την ελεύθερη έκφραση. Απέναντι στα όποια εκούσια ή ακούσια λάθη των δημοσιογράφων η μόνη απάντηση που πρέπει να δίνεται είναι αυτή των επιχειρημάτων και όχι των απειλών ή της στοχοποίησης . Αυτό είναι το παιχνιδι της Δημοκρατίας. Χρειαζόμαστε δημοσιογράφους που να μιλούν και να γράφουν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται ότι θα γινουν στόχος,όποια κι αν είναι η αφετηρία τους ,ιδεολογική ,επαγγελματική κλπ. Χρειαζόμαστε...
δημοσιογραφία που να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας. Χρειαζόμαστε μια δημοκρατική κοινωνία από την οποία δεν θα λείψει ούτε μια μέρα ελεύθερης ενημέρωσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κ. βαλιανο που ελευθερη εκφραση δεν ειναι η παραπληροφορηση. δεσ μερικες ειδήσεις και θα τα καταλαβεις. μεχρι τωρα στα μεγαλα καναλια εφαρμοζονταν το δοσμου για να σε στηριξω. και ολα χωριςαδειεσ και θαλασοδανεια. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια για να αγαπιομαστε και κουτοχορτο αλλο δεν τρωμε. φτανουν πια τα χοντρα λογια.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο πολύ καλά τα λές, αλλά να σε ακούμε - διαβάζουμε συχνότερα.
Ένας πραγματικός φίλος απο Νέα Ρόδα