«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

7o Porto Carras Pro Am & Open 2016

Το ετήσιο διεθνές τουρνουά γκολφ στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του
Porto Carras Grand Resort
Με ρεκόρ συμμετοχών που αναμένεται να ξεπεράσει τις 30 ομάδες από τουλάχιστον 10 χώρες, το Porto Carras Grand Resort βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards, φιλοξενεί το 7º Porto Carras Pro Am & Open 2016 στις 5-8 Μαΐου 2016.
Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την...
 PGA Greece με κύριο στόχο την ανάδειξη της περιοχής της Σιθωνίας Χαλκιδικής αλλά και της Ελλάδας γενικότερα ως προορισμό γκολφ σε διεθνές επίπεδο σε μια αγορά που παρουσιάζει πολύ μεγάλη δυναμική.
Σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από το Roy Mc Ray ,το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες σε ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο, υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό γκολφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: