«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Δύο αθλητές από τη Χαλκιδική στο Πανευρωπαϊκό TAE KWON DO

Ο Χριστόφορος Μποζίνης και ο Σταύρος Τοκμακίδης, αθλητές του Αθλητικού Σωματείου "Μακεδονική Φάλαγγα", θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 έως τις 17 Απριλίου του 2016, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Μίκρα.
Να σημειώσουμε ότι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετέχουν 30 χώρες με περισσότερους από 1.000 αθλητές, σε πέντε κατηγορίες αθλημάτων.
Τόσο ο Χρ. Μποζίνης, όσο και ο Στ. Τοκμακίδης είναι από τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα από τον Δήμο Ν. Προποντίδας, ο οποίος με ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Είναι τιμή για το Δήμο Νέας Προποντίδας και όλους τους δημότες, δύο συνδημότες μας να αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις. Να ευχηθούμε καλή προετοιμασία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους αθλητές και είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους σε διεθνές επίπεδο».
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ. ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ !