Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Τρία εστιατόρια της Χαλκιδικής βραβεύθηκαν με το Χρυσό ΣΚουφο. Επίσης, ξεχωρίζει ο Χαλκιδικιώτης Σεφ, Δημήτρης Παμπόρης, για το Χρυσό Σκούφο στο Apokalypsis στην Πάτμο.
Squirrel, Νικήτη, Ξεν. "Danai Beach Resort"
Ντομάτα, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Water Restaurant, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Ο Χρυσός Σκούφος απονέμεται σε εστιατόρια που συγκεντρώνουν βαθμολογία από 15/20 και πάνω, ενώ στο πλαίσιο του θεσμού απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια και ταβέρνες, που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και βαθμολογούνται με 14/20 και πάνω. Τέσσερις ταβέρνες στη Χαλκιδική βραβεύθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Βραβεία Ελληνικής κουζίνας 2016
Αλέξης, Συγκρότημα "Sani Resort"
Η Μαριγούλα, Πολύγυρος
Μαρίνα, Ν.Ποτίδαια
Η πλατεία της Ανθούλας, Κρυοπηγή
Χρυσοί Σκούφοι 2016...
Squirrel, Νικήτη, Ξεν. "Danai Beach Resort"
Ντομάτα, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Water Restaurant, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Ο Χρυσός Σκούφος απονέμεται σε εστιατόρια που συγκεντρώνουν βαθμολογία από 15/20 και πάνω, ενώ στο πλαίσιο του θεσμού απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια και ταβέρνες, που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και βαθμολογούνται με 14/20 και πάνω. Τέσσερις ταβέρνες στη Χαλκιδική βραβεύθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Βραβεία Ελληνικής κουζίνας 2016
Αλέξης, Συγκρότημα "Sani Resort"
Η Μαριγούλα, Πολύγυρος
Μαρίνα, Ν.Ποτίδαια
Η πλατεία της Ανθούλας, Κρυοπηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου