«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Πρόεδρος Π.Ο.Μ. "Το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών δεν θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών."

Ανακοίνωση - παρέμβαση του προέδρου του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ, σχετικά με την στέγαση προσφύγων / μεταναστών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών. Πολλοί γονείς επικοινώνησαν μαζί μου και ζήτησαν να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο θέμα και τις προθέσεις του Δήμου.
Θα ήθελα, λοιπόν,  να ενημερώσω τους γονείς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι...
 δόθηκαν επανειλημμένα διαβεβαιώσεις από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών δεν θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω, και να προειδοποιήσω,  όλους τους υπεύθυνους φορείς ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες ώστε να αποτρέψουμε κάθε τέτοια ενέργεια.

Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, δεν θα ανεχθούμε από κανέναν να μας κάνει αμφισβητήσει την ευαισθησία μας απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και θα σταθούμε απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να διαστρεβλώσει τα λόγια μας για κομματικό, συντεχνιακό ή άλλο όφελος.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αρωγός της κοινωνίας και των φορέων κάθε φορά που υπήρξε ανάγκη και υπήρξε πρωτοπόρο στη Χαλκιδική σε αυτόν τον τομέα.

Δεν θα ανεχτούμε όμως, το κλείσιμο του σπιτιού μας, και μοναδικού αδειοδοτημένου κλειστού στην Χαλκιδική, ενώ έχουν ήδη προταθεί άλλες, καλύτερες και πιο μακροχρόνια βιώσιμες λύσεις για το ίδιο θέμα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι και αυτή τη φορά να βοηθήσουμε κάθε συνάνθρωπο που μας που έχει ανάγκη κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλά, παίζοντας Μπάσκετ.

Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ
Τρύφων Τογανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: