«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Επιμελητήριο Χαλκιδικής:Συνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικαιρότητας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας για συνάντηση τους με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, το έκανε αποδεκτό. Έτσι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.
Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κος Γκιλής Γεώργιος, παρευρέθηκαν όλα τα νέα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας που αποτελείται από τους κους Σαρηγιαννίδη Βασίλειο (Πρόεδρο), Ταξιντάρη Κων/νο (Αντιπρόεδρο), Χατζηαλέξη Δημήτριο...
(Γραμματέα), Τσιλόπουλο Δημήτριο (ταμία), Γκέκα Χρήστο, Γελαδάρη Κων/νο, Τσιλόπουλο Αναστάσιο (μέλη).
Τα θέματα της συνάντησης ήταν το οικονομικό αδιέξοδο όπου έχει περιέλθει ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος, το παράνομο υπαίθριο εμπόριο, τα προβλήματα αστυνόμευσης και παραβατικότητας.

Ο κος Γκιλής αφού συνεχάρηκε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την εκλογή τους, τα ενημέρωσε για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του , ενώ επισήμανε σε όλους το όφελος που έχουν όσοι είναι κοντά στο επιμελητήριο.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την ύπαρξη καλής συνεργασίας μεταξύ τους.



Από το Γραφείο Τύπου του

Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: