«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Ποντιακή νεολαία στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη και δίνει την δική της απάντηση

Είχα την εντύπωση πως ο μόνος ανιστόρητος και εθνικά επικίνδυνος ήταν ο υπουργός παιδείας κ. Φίλης. Δυστυχώς είναι περισσότεροι, μεταξύ αυτών και ο κύριος Ανδριανόπουλος.

Ο χαρακτηρισμός Ρωσοπόντιος, μαζί με άλλες ανάλογες αιχμές, προς το πρόσωπο του Έλληνα ευπατρίδη, ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη, προσβάλλουν το σύνολο του Ποντιακού Ελληνισμού και... ιδιαίτερα εκείνους που προέρχονται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που έδωσαν χιλιάδες χρόνια αγώνες για να κρατήσουν ασβέστη στην ψυχή τους την Ελληνική φλόγα, πληρώνοντας ως τίμημα ακόμα και την ίδια την ζωή τους.

Κύριε Ανδριανόπουλε, έχετε διατελέσει υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος. Έπρεπε να γνωρίζετε έστω και την στοιχειώδη ιστορία του Ελληνισμού. Πολιτικοί σαν και εσάς έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Είσαστε πολύ μικρός για να σχολιάζεται Άνδρες του αναστήματος του Ιβάν Σαββίδη.

Την ώρα που εσείς και οι όμοιοι σας κάτω από το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης προς εσάς, έχετε κρυφτεί στα λαγούμια της διαπλοκής και των σκανδάλων, άνθρωποι όπως ο Ιβάν Σαββίδης έχουν αναλάβει το μεγάλο βάρος να ανορθώσουν την Ελλάδα, με τις επενδύσεις και τις διασυνδέσεις του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι!

Ντροπή σας!

Άλκης Αναστασιάδης
Πρόεδρος Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής


epontos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ένας άνδρας του αναστηματος του κ. Σαββιδη εχει ανάγκη απο συνηγόρους όπως ο κ. Αναστασιαδης.
Απορώ ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε εξ ονόματος του.