«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2016»

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειάς του για τόνωση της επιχειρηματικής άμιλλας και επιβράβευσης των επιχειρήσεων οι οποίες διακρίθηκαν κατά την περασμένη χρονιά σε διάφορους τομείς, αποφάσισε να βραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού μας.
Μια βράβευση που θα αναδεικνύει την ικανότητα, την ποιότητα και την υπευθυνότητα στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα. Ο θεσμός αυτός θα επιβραβεύει ανθρώπους, αντιλήψεις αξίες.
Θα διακριθούν αυτοί που τόλμησαν...
να επενδύσουν στη γνώση , στον άνθρωπο, στην καινοτομία , στην ποιότητα . Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία , να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες . Είναι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που δείχνουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για την ελληνική επιχειρηματικότητα και για την ελληνική οικονομία.
Για τους λόγους αυτούς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα :

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2016»

για τις παρακάτω κατηγορίες βραβείων :

  • Βραβείο Εξαγωγικής Δραστηριότητας
  • Βραβείο Έρευνας και τεχνολογικής Ανάπτυξης
  • Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας
  • Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος
  • Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας
  • Βραβείο Νεοσύστατης Επιχείρησης
  • Βραβείο Μακροβιότερης Επιχείρησης
  • Βραβείο Παραγωγής & Τυποποίησης Τοπικών Προϊόντων
  • Βραβείο Τουρισμού & Παράδοσης


Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Η αποστολή των φακέλων υποψηφιότητας πρέπει να γίνει μέχρι Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 13.00.
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.epichal.gr ή στα τηλέφωνα του 23710 24200, 24300. Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και στο e-mail : info@epichal.gr .Δεν υπάρχουν σχόλια: