"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής διοργανώνουν για τους εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων) της Χαλκιδικής λογοτεχνική βραδιά με θέμα «Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)».

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρ. Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων και συγγραφέας κ. Δημ. Κοσμάς. Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική (μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία) από μουσικό συγκρότημα και επαγγελματίες τραγουδιστές και απαγγελία ποιημάτων από φιλόλογο-ηθοποιό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί...
το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20.00΄στην Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Παγχαλκιδκού Συλλόγου. Οδός Μαντώς Μαυρογένους 23-γωνία Υψηλάντου (μεταξή του πάρκου της Νέας Ελβετίαςς και γέφυρας Βούλγαρη

Για την εκδήλωση και το αντίστοιχο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Χαλκιδικής, ενημέρωσε με έγγραφό του τους εκπαιδευτικούς της αρμοδιότητάς του.

Η εκδήλωση είναι προσφορά προς ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς της Χαλκιδικής και όχι μόνο ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για τους κόπους τους στην εκπαίδευση των παιδιών μας.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: