"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ο Guardian λατρεύει δύο ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική εντάσσεται στη παγκόσμια λίστα με τα 10 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία και κάμπινγκ για το 2016, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Guardian. Ειδικότερα η πλήρης λίστα με τα 10 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ για το 2016 περιλαμβάνει το Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού του δήμου Σιθωνίας και το Ξενοδοχείο Λιοτόπι στην Ολυμπιάδα.

Μέσα στις εκατοντάδες επιλογές σε όλο τον κόσμο, οι ταξιδιώτες αναζητούν...
εκείνον τον προορισμό που ανταποκρίνεται στις δικά τους «θέλω» και ανάγκες, με τον Guardian να συλλέγει τις καλύτερες επιλογές και να προτείνει στους γονείς.
Μέσα στη λίστα των 10 καλύτερων ξενοδοχείων, που είναι κατάλληλα για οικογενειακές διακοπές, υπάρχουν δύο ελληνικά διαμάντια, που προσελκύουν το ενδιαφέρον.
Ανεβαίνοντας στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική, συναντάει κανείς το Ekies All Senses Resort, το οποίο φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το ιδανικό καταφύγιο για τους αγχωμένους γονείς, που χρειάζονται να τους κακομάθουν», σημειώνει το βρετανικό μέσο και συνεχίζει: «Για αρχή, είναι στην όμορφη Ελλάδα, αλλά δεν χρειάζεται να πάτε εκεί με πλοίο, καθώς είναι στην ηπειρωτική χώρα, με τις πτήσεις για τη Θεσσαλονίκη να είναι χαμηλού κόστους και μικρής διάρκειας».
«Με μπαρ χυμών δίπλα στη πισίνα, σπα, ήρεμη παραλία, δενδρόσπιτα, αιώρες, παιδική χαρά, εστιατόρια και μυστικές σπηλιές για εξερεύνηση με βάρκα, είναι κατάλληλο για ένα υπερ-χαλαρό διάλειμμα», προσθέτει.


Παραμένοντας στον ίδιο νομό και από το νούμερο 10, η οικογένεια μπορεί να επιλέξει και το ξενοδοχείο Λιοτόπι, που βρίσκεται στο γραφικό λιμανάκι της Ολυμπιάδας.
«Σε μια όμορφη αμμώδη παραλία, ακριβώς δίπλα από το ακρωτήρι που γεννήθηκε ο Αριστοτέλης, πριν από 2.400 χρόνια, βρίσκεται το χωριό Ολυμπιάδα και το ξενοδοχείο Λιοτόπι», γράφει ο Guardian.
«Μπορεί να μην είναι από εκείνα τα μέρη που έχουν ποικιλία παιδικών δραστηριοτήτων -παιχνίδια, πισίνες, απλά είναι όμορφο, χαλαρό, κλασικό, οικογενειακό ξενοδοχείο. Η ιδιοκτήτρια είναι η μεγάλη παρουσία, η οποία εμφανίζεται από την κουζίνα με νόστιμα κέικ ή τοπικές λιχουδιές», συμπληρώνει.
«Θα μπορούσατε να καθίσετε στη βεράντα και να είστε λίγα μέτρα μακριά από την θάλασσα, που παίζουν τα παιδιά σας. Τα μεγαλύτερα από αυτά μπορούν να πάνε λίγο πιο μακριά και να εξερευνήσουν το δάσος ή το βραχώδες ακρωτήρι, όπου λέγεται πως έχει χαθεί ο τάφος του Αριστοτέλη», προτείνει και καταλήγει: «Το σπιτικό φαγητό, παρεμπιπτόντως, είναι υπέροχο».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: