«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη δύο υπόπτων ως τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη...(ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για διείσδυση των Τζιχαντιστών στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης δύο Τζιχαντιστές. Οι πληροφορίες που έρχονται από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν τους δύο υπόπτους για έλεγχο, καθώς η συμπεριφορά τους κρίθηκε ύποπτη.
Όταν έλεγξαν τις αποσκευές τους, οι αστυνομικοί βρήκαν...
χατζάρα, στρατιωτικές στολές και πολεμικό υλικό, το οποίο μετέφεραν για ανεφοδιασμό τρομοκρατικών οργανώσεων. Μάλιστα η κατηγορία αυτή θεωρείται κακούργημα, με αποτέλεσμα να κρατούνται στις φυλακές της χώρας μας, έως ότου να εκδοθούν.
Οι τζιχαντιστές έφεραν σουηδικά διαβατήρια, κι έφθασαν στην Ελλάδα από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε "πλούσιο" ποινικό παρελθόν, ενώ οι Ελληνικές Αρχές ανακάλυψαν πως η Αστυνομία της Σουηδίας παρακολουθούσε τους συλληφθέντες, καθώς θεωρούσαν πως συμμετείχαν ενεργά σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, οι τζιχαντιστές έφθασαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο και στη συνέχεια επιθυμούσαν να διεισδύσουν στην Τουρκία μέσω λεωφορείου, φθάνοντας εν τέλει στον προορισμό τους, το Ισλαμικό Κράτος.
Οι τζιχαντιστές συνελήφθησαν λίγο πριν αποχωρήσουν από τη χώρα μας, γεγονός που υποδηλώνει πως δεν τους είχε αναγνωρίσει κανείς στα αεροδρόμια και μέχρι να φθάσουν στην Αλεξανδρούπολη. Άραγε πόσοι άλλοι τζιχαντιστές έχουν περάσει ή διαμένουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: