«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Νέα συγκέντρωση αγροτών αύριο στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο αγώνα των αγροτών διοργανώνουν αύριο στις 11.00, στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η αντιπολίτευση συντάσσονται με την ΕΕ και την ΚΑΠ. Εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο στην αγροτική παραγωγή, στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στις ...
τράπεζες, στην εκμετάλλευση της γης. Για τα δικά τους κέρδη κάνουν διαπραγματεύσεις, δανείζονται, φτιάχνουν νόμους. Όχι για τη δική μας επιβίωση, για τη μόρφωση των παιδιών μας, την ιατροφαρμακιευτική περίθαλψη των γονιών μας, τη δική μας, για να δουλεύουμε αλλά και να ξεκουραζόμαστε, να έχουμε δικαίωμα στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό.
Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών είναι και αυτοί θύματα των μνημονίων και των ίδιων πολιτικών. Έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. Όλοι μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε τη δική μας συμμαχία, την αλληλεγγύη», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: