"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Πάλι εκτός «ανάπτυξης» η προ του Άθω περιοχή

ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Τα υδατοδρόμια όπου θα σταθμεύουν από τον Μάιο τα υδροπλάνα είναι πάλι στην Κασσάνδρα και τη Σιθωνία.
Οφείλω να συγχαρώ τους δύο δραστήριους δημάρχους που το κατάφεραν στις περιοχές τους και τις έχουν αναδείξει ως τουριστικούς προορισμούς.
Όσο για το τρίτο πόδι; Εκεί το μόνο που δυστυχώς απασχολεί τους τοπικούς άρχοντες εδώ και πολλά χρόνια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.
Η τουριστική ανάπτυξη που επικαλούνται όχι μόνο δεν τυγχάνει της κατάλληλης προσοχής αλλά...
τους είναι παντελώς αδιάφορη.
Όσο για τις εκθέσεις του εξωτερικού καλύτερα να μην αναφερθώ.
Μάλλον θα πρέπει οι «άρχοντες» του τόπου να μιλήσουν με τους επιχειρηματίες της περιοχής που ζουν από τον τουρισμό και γνωρίζουν εξ απαλών ονύχων την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Καλά τα τεχνοκρατικά business plan από τα γραφεία αλλά η δουλειά θα πρέπει να γίνει από ανθρώπους που γνωρίζουν και όχι από αυτούς που απλά φαντάζονται!!

Με εκτίμηση
Χατζησταματίου Ελευθερία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναφερόμενος στην ΚΑΣΣΆΝΔΡΑ θα έλεγα ότι η αποκέντρωση όπως σχεδιάστηκε με τους Καλλικράτηδες το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει αργόσχολους Υπαλλήλους και εκλεγμένους συμπολίτες μας οι οποίοι αποδεικνύονται ολίγον άσχετοι και εφήμεροι. ΔΕΝ γίνεται άνθρωποι χωρίς όραμα να κάνουν την υπέρβαση.Δεν γίνεται ο Δήμος μέσα από τους υπαλλήλους του να βγαίνει ως δυνάστης στέλνωντας στην εφορία μικροοφειλέτες του φόρου παρεπιδημούντων ,όταν από δικά του λάθη δεν είχε ζητηθεί όταν έπρεπε.Για ποια υδροπλάνα όταν δεν μπορούν να κλείσουν τις λακούβες στην Καψόχωρα.'Οταν το πρόβλημα του νερού έχει εκθέσει κατ επανάληψη τους επαγγελματίες του τουρισμού πάλι στην Καψόχωρα. Πρέπει να σοβαρευτούν οι τοπικοί άρχοντες και να μην απκούνται στην διαχείρηση απλά του Δήμου αλλά να βλέπυν το αύριο .