«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Χαλκιδικής


 Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Πολύγυρο.

  Συνάδελφοι. Η περίοδος που διανύουμε μας βρίσκει αντιμέτωπους... με μια λυσσαλέα επίθεση που δεχόμαστε από το 3ο μνημόνιο που ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα 1 και 2. Η επίθεση δεν έχει σταματημό. Όσο δεν υπάρχει λαική - εργατική αντίδραση θα συνεχίζετε με πιο γοργούς ρυθμούς.
  Το ηρωικό και ξεχωριστό κίνημα των οικοδόμων έχει βάλει τη σφραγίδα του όλα τα προηγούμενα χρόνια στους αγώνες των εργαζομένων και των λαικών οικογενειών. Όταν οι οργανωμένοι οικοδόμοι συμμετείχαν στους αγώνες, οι εργαζόμενοι όλων των υπόλοιπων κλάδων έπαιρναν και παίρνουν θάρρος γιατί ήξεραν και ξέρουν ότι έχουν δίπλα τους παλικάρια. Οι δυνάμεις καταστολής έτρεμαν και τρέμουν στην ιδέα μήπως χρειαστεί να συγκρουστούμε.
  Ο εργάτης με ταξικό προσανατολισμό, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών του, ενοχλεί. Ενοχλεί τους μεγαλοεργολάβους, τις κατασκευαστικές εταιρίες και το εκάστοτε κυβερνητικό τους προσωπικό. Ενοχλεί τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό που μόνο στόχο έχει να παραπλανήσει και να σπείρει αυταπάτες στην εργατιά.
  Είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να τους βάλουμε φρένο. Να πατήσουμε εμείς το γκάζι για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών μας, για τη δουλειά μας, για τα δικαιώματα μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. 
  Να είμαστε όλοι εκεί Να οργανώσουμε την πάλη μας για:

1)ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
2)ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
3)ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΣΕ)
4)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ - ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

             Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: