"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

«Είμαστε συναγωνιστές όλων των Ελλήνων εργαζομένων»

Ένας αγώνας επιβίωσης σαν αυτόν που δίνει ο αγροτικός κόσμος της χώρας δεν είναι δυνατόν να μην έχει στήριξη από τους μεταλλωρύχους της ΒΑ Χαλκιδικής που εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Με συναδέλφους εκπροσώπους του επιστημονικού προσωπικού του Μεταλλείου Κασσάνδρας επισκεφτήκαμε τα μπλόκα των Μαλγάρων και των Τεμπών για να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την...
αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους του αγροτικού κλάδου που μάχονται και αυτοί με τη σειρά τους μόνοι τους για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής έχοντας απέναντι τους μια κυβέρνηση εχθρική και όχι σύμμαχο, όπως συμβαίνει και με μας.
Είμαστε σίγουροι πως ο αγώνας των αγροτών όπως και ο δικός μας θα δικαιωθεί γιατί είναι απόλυτα δίκαιος και καθαρός.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλά όχι των αγροτών της περιοχής τους που η εργασία τους θα καταστραφεί από τη μόλυνση των μεταλλείων!

Ανώνυμος είπε...

Όχι κύριοι! Δεν είστε συναγωνιστές μας αλλά αντίπαλοί μας!
Εμείς δε καταστρέφουμε έναν τόπο. δεν μολύνουμε το περιβάλλον και τις ζωές των άλλων, δε καταστρέφουμε τις εργασίες των ανθρώπων και την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας!
Όχι κύριοι! Όλοι εμείς, με αποφάσεις μας είμαστε ενάντιά σας. Όλοι οι οικονομικοί φορείς του τόπου μας, αλιείς, γεωργοί, υλοτόμοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ξενοδόχοι, μελισσοκόμοι, κ.α είμαστε ενάντιά σας γιατί καταστρέφεται τη πατρίδα μας, καταστρέφεται τις ζωές μας!