«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη επένδυση στη Χαλκιδική - Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα εντυπωσιάσει

Το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Κάνιστρο, στο «πρώτο πόδι» (Κασσάνδρα) της Χαλκιδικής, θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή την προσεχή σεζόν.
Στην πρώτη φάση της λειτουργίας του το συγκρότημα θα αποτελείται από 304 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα εξ αυτών με ιδιωτική πισίνα. Επιπλέον, το Miraggio Thermal Spa Resort θα διαθέτει...
πολλά εστιατόρια, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων, θέατρο, παιδικό χωριό (kids club) κ.ά.
Όλα αυτά, μέσα σε ένα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο, σε έκταση 330 στρεμμάτων μπροστά σε παραλία 500 μέτρων. Επίσης το συγκρότημα θα διαθέτει κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, μοναδικό με ιαματικά νερά στην ευρύτερη περιοχή, σε έκταση περίπου 5000 τ.μ. σε τρεις ορόφους. Επιπλέον, η μαρίνα του resort θα μπορεί να φιλοξενήσει 81 σκάφη αναψυχής.
Η δεύτερη φάση της επένδυσης περιλαμβάνει τη δημιουργία οικισμού 150 παραθεριστικών κατοικιών, οι οποίες θα διατεθούν κυρίως προς πώληση.
Η επένδυση, που υλοποιείται από την ανώνυμη ξενοδοχειακή και παροχής υπηρεσιών υγείας εταιρεία Med Sea Health, χρηματοδοτείται από Ρώσους επιχειρηματίες.
Δείτε το ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: