«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου Συνεδρίασης της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Σε ευρεία συνεδρίασή της και την συμμετοχή των γραμματειών των ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, η Ν.Ε. του κόμματος ασχολήθηκε με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις εξελίξεις που δημιουργούνται από την απόφαση της κυβέρνησης για παύση των εργασιών στις Σκουριές, την αποχώρηση δύο μελών της και καθόρισε τα πρώτα βήματα εν όψη του προεκλογικού αγώνα.
Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά – και από  όλους όσους παρευρέθηκαν – η στήριξη της κυβέρνησης της...
Αριστεράς, ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις για την χώρα και τον λαό μας. Για το θέμα των Σκουριών έγινε εκτενής αναφορά και εκτιμήθηκε το κομβικό σημείο της παύσης των εργασιών και ότι συνεπάγεται από αυτήν. Στο θέμα της αποχώρησης δύο μελών της και 2 συντονιστών Ο.Μ., αποφασίστηκε να μην απαντηθεί η προκλητική τους δημόσια δήλωση και κατηγορία για την λειτουργία της Ν.Ε. για τον μοναδικό λόγο ότι ο εμφύλιος στην Αριστερά δεν αξίζει και δεν βοηθά κανέναν, πόσο μάλλον την χώρα και την κοινωνία. Ταυτόγχρονα ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανασύστασης όλων των οργανώσεων στη βάση της νέας κατάστασης που δημιουργήθηκε στο κόμμα.
Εν όψει του προεκλογικού αγώνα, συστήθηκε Εκλογική Επιτροπή που απαρτίζεται από τα εναπομείναντα μέλη της Ν.Ε και την συμμετοχή επιπλέον μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής από όλες τις οργανώσεις και η οποία είναι ανοιχτή για συμπλήρωση τόσο από μέλη αλλά και από φίλους του κόμματος και μέχρι τώρα, αποτελείται από τους/ τις:
Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής:
Αϊβαλιώτου Ιφιγένια
Βρασταμνός Γιώργος
Γκοντίνος Κώστας
Γλαράκης Ιωάννης
Ευθυμίου Κώστας
Ζουμπάς Γιώργος
Κυριαφίνης Δημήτρης
Λαφαζάνης Βασίλης
Μακρής Χρήστος
Μοσχούδης Νίκος
Παντελής Δημήτρης
Παπαματθαίου Στέλιος
Πλιάκος Τριαντάφυλλος
Σκυλίτσης Αθανάσιος
Τόσκας Λάζαρος
Τσουλκανίδου Τζούλια
Χατζηασημίδης Κώστας
Χουχούτας Νικήτας
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: