«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο αν.υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Σγουρίδης στη Χαλκιδική

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Παναγιώτης Σγουρίδης και είχε συναντήσεις για θέματα του υπουργείου του με στελέχη της Περιφερειακή Ενότητας και εκπροσώπους αγροτικών φορέων του νομού.

Μεταξύ των θεμάτων που ζητήθηκαν  ήταν η κατανομή πόρων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.) της νέας περιόδου και η διαχείριση των...
Βοσκοτόπων. «Δεν θα συνεχίσουμε την προηγούμενη κατάσταση με ανορθολογική χρήση των βοσκήσιμων γαιών και καταλογισμούς. Θα εξορθολογήσουμε τη διαχείριση των βοσκοτόπων και των ενισχύσεων» υπογράμμισε ο κ.Σγουρίδης.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ότι η ηγεσία του υπουργείου θα συνεχίσει να έχει επαφές με τις Περιφερειακές Ενότητες ανά την Ελλάδα για να καταγράφει και να παρεμβαίνει άμεσα στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου.

Τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό, εκπροσώπησαν η περιφερειακή σύμβουλος και υπεύθυνη αγροτικών θεμάτων Κατερίνα Ζωγράφου και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τζηρίτης.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Βαλιάνος και Λάζαρος Τόσκας, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΠΕΧ  Κώστας Τερτιβανίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: