«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 17/2015, Ελληνικό 26/05/2015/1300C) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου 2015.
Πιο αναλυτικά:

  1. Σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2015 ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου κυρίως από τις βραδινές ώρες.
  2. Αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου 2015:
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα στις Κυκλάδες, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και από τις μεσημβρινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη.
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους, τη νύχτα όμως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα εξασθενίσουν.

  1. Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους, αλλά από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα εξασθενήσουν.
  2. Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: