«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Δρόμος Τιμής και Θυσίας» Σάββατο, 16/5/2015, Πολύγυρος Χαλκιδικής

Φωτο αρχείου
Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο καθιερωμένος «Δρόμος Τιμής και θυσίας», απόστασης 12 km.
Ο αγώνας αποτελεί ετήσιο θεσμό που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την  κήρυξη της επαναστάσεως της Χαλκιδικής του 1821.
Εκκίνηση:
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10.00 π.μ.  από το χώρο του Ηρώου, στο κέντρο του Πολυγύρου.
Τερματισμός: Οι αθλητές θα τερματίσουν στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, έξω από τον Πολύγυρο όπου θα υπάρχει πλήθος κόσμου. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιούνται από το πρωί παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με θεατρικά δρώμενα, χορευτικά, κλπ.
Διαδρομή: Η διαδρομή έχει μήκος 12 χιλιομέτρων, είναι ασφάλτινη και γρήγορη. Οι δρομείς στα πρώτα χιλιόμετρα της κούρσας θα διασχίσουν το κέντρο του Πολυγύρου και στη συνέχεια, βγαίνοντας από τον Πολύγυρο μετά από μια σύντομη ανηφόρα, θα κινηθούν για λίγα χιλιόμετρα κατηφορικά, με νότια κατεύθυνση (παράλληλα με το δρόμο προς  Γερακινή).  Στη συνέχεια θα κινηθούν ανατολικά (με  κατεύθυνση προς Ορμύλια) διανύοντας τα τελευταία χιλιόμετρα με μικρές αυξομειώσεις ανηφόρας-κατηφόρας μέχρι τον χώρο του τερματισμού.
Συμμετοχή: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους αθλητές, χωρίς κόστος συμμετοχής. Οι αθλητές μετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Απονομές: Οι απονομές θα γίνουν στις 12.00 στο χώρο του τερματισμού. Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.
Φαγητό: Μετά το πέρας του αγώνα και των εκδηλώσεων θα υπάρχει φαγητό και κεράσματα για τους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,
τηλ. επικοινωνίας:  6948525240 (Γιάννης Βασιλάκης).


Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: