«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Τσούφης: "Θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής αν μου το ζητήσει η ΝΔ"

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα (σε περίπτωση που προκύψουν εκλογές) εφόσον η ΝΔ του το ζητήσει, δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, Δημήτρης Τσούφης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Αλήθειες και Ψέματα", στο Radio Star και απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Κορίνας Ζολλά.
Όπως ανέφερε ο κ. Τσούφης για πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο παλαιότερα ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, όσο και σήμερα, στο Δήμο, προσπαθώντας να...

κάνει το καλύτερο για τη Χαλκιδική, τονίζοντας ότι το μεράκι του να βοηθήσει τον τόπο είναι γνωστό και το πράττει από όποια θέση καλείται να διεκδικήσει, ενώ σημείωσε ότι και το 2012 του είχε ζητηθεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής, ωστόσο τότε είχε αρνηθεί. Ακόμη σημείωσε ότι κριτήριο για να αποδεχθεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής δεν αποτελούν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δεν πρόκειται να πει στους πολίτες ψέματα.
Παράλληλα ο κ. Τσούφης αναφέρθηκε στην κρίσιμη σημερινή ψηφοφορία, αλλά και στις επόμενες, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι: «Ελπίζω να βρεθούν οι 180 Βουλευτές και να μην μπούμε σε εκλογική διαδικασία, καθώς βρισκόμαστε στην "κόψη του ξυραφιού". Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ασφυκτικές πιέσεις από τις αγορές και η Ευρώπη θέλει σταθερότητα». Ταυτόχρονα παραδέχθηκε ότι τα κομματικά επιτελεία έχουν «ανεβάζει στροφές», τις τελευταίες ημέρες, γιατί αν η χώρα πάει σε εκλογές, η προεκλογική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα μικρή.
Τέλος, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσούφης σημείωσε ότι η πολιτική Τσίπρα είναι κάθε μέρα διαφορετική, τονίζοντας ότι αυτό είναι λογικό, καθώς αποτελείται από πολλές και διαφορετικές συνιστώσες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: