«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

12ο Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων «Αριστοτέλης»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων «Αριστοτέλης», που διοργανώνει το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), προσκαλεί τους...
εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να παρακολουθήσουν και να καλύψουν το φετινό, 12ο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η Οργανωτική Επιτροπή,  φιλοδοξεί ότι ο «12ος Αριστοτέλης», με τίτλο «Rebuilding Success – Το Μάνατζμεντ της Ανάπτυξης και της Επιτυχίας στις Επιχειρήσεις της Νέας Εποχής»,  θα παρουσιάσει σημαντικό ενδιαφέρον καθώς θα λειτουργήσει σαν δίαυλος για να μεταφερθεί από εξέχουσες προσωπικότητες του κόσμου των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής Κοινότητας,  η εμπειρία και η γνώση για το χτίσιμο της επιτυχημένης επιχείρησης της Νέας Εποχής.

Σημειώνεται ότι επίσημος ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλης Σάλλας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, Λέοντος Σοφού 3 – 546 26 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 55 33 18 και 2310 55 33 19, aristotelis@eede.gr, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: