«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

To Porto Carras Grand Resort χορηγός της Κωπηλατικής Ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Τη χορηγία της Κωπηλατικής Ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει το Porto Carras Grand Resort υποστηρίζοντας την ομάδα στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας Alexander the Great”, που θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο θαλάσσιο στίβο του κόλπου Θεσσαλονίκης.
Η Κωπηλατική Ομάδα του Ν.Ο.Θ αποτελείται από 100 μέλη συνολικά που με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ευγενή άμιλλα και επιμονή, μετρά πολλές διακρίσεις σε ελληνικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις καθ' όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής της. Παράλληλα, επιλέγει να επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης των μελών της.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε κι εμείς πλέον κομμάτι της Κωπηλατικής Ομάδας του Ν.Ο.Θ. Πιστό στη παράδοσή του το Porto Carras Grand Resort επέλεξε να στηρίξει ένα κομμάτι του αθλητισμού που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του.
Αναγνωρίσαμε σε κάθε ένα από τα μέλη και στο...
σύνολο της ομάδας, ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, τη θάλασσα, το ευ αγωνίζεσθαι και ενωμένοι πάντοτε προσπαθούν για το καλύτερο. Θα είμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους, ώστε να συνεχίσουν να καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες χαρίζοντάς μας μοναδικές αθλητικές στιγμές.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Porto Carras και ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης είναι συνοδοιπόροι και στη διοργάνωση Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, αφού για δεύτερη συνεχή χρόνια διοργανώθηκε και φέτος το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου» στη βραβευμένη με το διεθνές σήμα της Γαλάζιας Σημαίας, Πόρτο Καρράς Μαρίνα. Οι αγώνες κέντρισαν για άλλη μια χρονιά το ενδιαφέρον ιστιοπλόων από όλα τα μέρη της Ελλάδος, και το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν πολύ υψηλό. Διεθνή ΜΜΕ με αθλητικές ανταποκρίσεις κάλυψαν τόσο τους αγώνες, τις βραβεύσεις όσο και την συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές συγκρότημα.
Το Porto Carras αποτελεί σημαντικό υποστηρικτή του αθλητισμού σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που αντικατοπτρίζουν το ευ αγωνίζεσθαι, την επιμονή και το πάθος για επιτυχία.
Την ίδια μέρα με τους κωπηλατικούς αγώνες Alexander the Great” θα διεξάγονται οι κολυμβητικοί αγώνες στα πλαίσια του 1ου Porto Carras Half Marathon που διοργανώνεται για πρώτη φορά στις μοναδικές εγκαταστάσεις του πολυτελούς συγκροτήματος, σηματοδοτώντας τον εορτασμό του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: