«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος εγκαινιάζει το Νηπιαγωγείο Καλυβών

Τα εγκαίνια του 2θέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου Καλυβών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10.00 π.μ. από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο.
Το νέο κτίριο, που κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της προκατασκευής, παρέχει στα παιδιά προσχολικής αγωγής της Γερακινής και των Καλυβών, ένα ασφαλές αλλά και άνετο περιβάλλον μάθησης.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:
«Για τη Δημοτική Αρχή Πολυγύρου η Παιδεία είναι σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον. Οφείλουμε στα παιδιά και στους νέους μας μια σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση, όπου οι μαθητές θα διδάσκονται μέσα σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα σχολικά κτίρια και σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται μέσα από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ο προϋπολογισμός του νηπιαγωγείου Καλυβών, που με χαρά εγκαινιάζουμε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, μαζί με αυτόν του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου ανήλθε στο ποσό των 2.021.021 ευρώ.
Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται και για τις άλλες περιοχές του Δήμου μας, καθώς υπάρχουν μεγάλες στεγαστικές ανάγκες. Μέλημά μας είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα σχετικά κονδύλια και προγράμματα, που τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και τη συνεργασία των τοπικών φορέων μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: