"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Καυσόξυλα για το έτος 2014 (ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου)

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2014 θα γίνονται στο Δημαρχείο από την Πέμπτη 18/9/2014 έως και την Τετάρτη 15/10/2014
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.
Θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα οι...

αιτήσεις των οικονομικά ασθενέστερων(μία αίτηση ανά οικογένεια). 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2014 έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που έχουν αναπηρία σε ποσοστό μεγαλύτερο του 67% και στρατευμένοι οικογενειάρχες), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Δ.Κ. Πολυγύρου.
Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα συνοδεύει την αίτηση των δικαιούχων είναι και φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2014, ή σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει το αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του ίδιου έτους, καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.
Η τιμή ανά χωρικό μέτρο για το 2014 είναι η εξής:


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙΔΡΥΣ /χ.κ.μ.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΓΑ 
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ -ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 67%
ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ

16,08 ευρώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αετε ωραιο "μαρκαρισμα" εκανες στα ξυλα!!!!!!!!!

Καυσόξυλα είπε...

Πραγματικά μεγάλη η βοήθεια στους πιο ευπαθείς φίλους μας. Αν και πιστεύω ότι τα κριτήρια είναι αρκετά αυστηρά και θα έπρεπε οι δικαιούχοι καυσόξυλων να είναι πολλοί ακόμα καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αδυνατούν να ζεσταθούν.