«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη του AIDS στην παραλία της Νικήτης

Παρεμβατική δράση για το AIDS πραγματοποίησε χτες το βράδυ στην παραλία της Νικήτης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διεύθυνση Δημόσιας  Υγείας και το  Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. Θεσσαλονίκης  σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας στα θέματα που αφορούν στη δημόσια υγεία.
Κλιμάκιο γιατρών και εθελοντών και Επαγγελματιών Υγείας με διαμορφωμένο περίπτερο, μοίρασαν....
ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον ιό του AIDS, φυλλάδια στα ελληνικά και τα αγγλικά  και αφίσες. Η δράση περιελάμβανε και   δωρεάν διανομή προφυλακτικών, καθώς και ενημέρωση για τους τρόπους μετάδοσης και προφύλαξης από τον ιό, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η σωστή πληροφόρηση για την ασθένεια είναι το καλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπισή της.
Η δράση εντάσσεται  στο ευρύτερο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών παρεμβάσεων στην ακτογραμμή των περιφερειακών ενοτήτων της κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιούν από κοινού η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, με στόχο την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού αλλά και των τουριστών για τον ιό HIV/AIDS.

Η εκστρατεία ενημέρωσης θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σιθωνίας, με επόμενους σταθμούς το Νέο Μαρμαρά την Τρίτη 26/8/2014, και τη Σάρτη την Τετάρτη 27/8/2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια: