"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Μεγάλη Τετάρτη και από τα βορειοδυτικά, όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ με Έκτακτο Δελτίο. 1.Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι και πολύ ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται στο...
βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
Τα έντονα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά.

Χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας (κυρίως της δυτικής) και της δυτικής Στερεάς (πάνω από τα 1.200 μέτρα).

2. Τη Μεγάλη Πέμπτη, στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν κατά διαστήματα να είναι τοπικά ισχυρές. Τα παραπάνω έντονα φαινόμενα (παρ. 1) θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χώρα βαθμιαία όμως στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά (πάνω από τα 1.100 μέτρα)

Πάντως όπως δήλωσε στο real.gr ο μετεωρολόγος Π. Γιαννόπουλος σταδιακά ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Μ. Σάββατο. Το Μ. Σάββατο βροχερός καιρός αναμένεται στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Όμως, ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα θα είναι αρκετά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Μόνο στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη το μεσημέρι-απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, στα βόρεια θα φτάσει τους 16-18 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 19-22 βαθμούς.

Με περισσότερες ώρες ηλιοφάνεια, και λιγότερα σύννεφα προβλέπεται ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ οι άνεμοι δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: